Saapuminen

Kakola Spa sijaitsee Turun Kakolanmäellä, aivan keskellä vanhaa vankila-aluetta. Sisäänkäynnin meille löydät jylhän ja harmaan Graniittilinnan sisäpihalta, läheltä ravintola Kakolanruusun ulko-ovea.

Näin saavut Kakola Spahan

Helpoiten pääset meille julkisilla. Tervetuloa!

Suosittelemme saapumista julkisilla. Fölin eli Turun seudun joukkoliikenteen linja nro 1 sataman suuntaan pysähtyy Linnankadulla, aivan Kakolanmäen alapuolella (pysäkki nro 49). Linnankadulta pääset kävelemään mäelle tai ainutlaatuisella funikulaarilla aivan Graniittilinnan eteen.

Päärautatieasemalta Kakola Spahan on matkaa noin 1,5 kilometriä, Kupittaan rautatieasemalta vajaa 4 kilometriä.

Turun satamasta matkaa kertyy 2 kilometriä.

Kakolanmäelle voi kävellä joko Port Arthurin eli Portsan puolelta Kakolankatua ja Hotel Kakolan vierestä nousevaa rinnettä pitkin kohti Graniittilinnaa. Linnankadulta voit nousta Serpentiinitietä pitkin Kakolanpuiston läpi tai hypätä funikulaarin kyytiin. Sataman suunnasta voit kävellä Malminkatua ja Michailowinkatua pitkin ylös mäelle.

Pysäköintimahdollisuudet Kakolanmäellä ovat toistaiseksi rajoitetut. Ensi vuoden aikana valmistuva parkkihalli tulee lisäämään mäen vieraspaikkojen määrää huomattavasti.

Nyt alueelta löytyy kaksi maksullista pysäköintialuetta: Yksi alue löytyy Graniittilinnankadulta, vanhan vankilan päärakennuksen edustalta. Kyseinen pysäköinti maksetaan saavuttaessa span vastaanottoon (5 €/käynti). Muistathan ottaa ylös autosi rekisterinumeron, sillä se kirjataan vastaanotossa pysäköinninvalvonnan järjestelmiin.

Toinen pysäköintialue löytyy Kakolan Länsisellin edestä, muurien sisäpuolelta. Sinne ajetaan sisään Graniittilinnankadun satamanpuoleisen päädyn portista. Pysäköinti alueella maksaa 2 €/h (max 10 €/vrk) ja maksutapana on ainoastaan korttimaksu.

Pääset autolla ylös mäelle vain Malmin- ja Michailowinkadun kautta. Hotel Kakolan ympäristössä on hotellin asiakkaille varattu pysäköintialue.

Kadunvarsipysäköinti Kakolanmäellä on kiellettyä ja alueella on pysäköinninvalvonta.

Taksilla saavuttaessa Kakola Span osoite on Graniittilinnankatu 2 F. Maamerkkinä voi käyttää myös ravintola Kakolanruusua, joka sijaitsee aivan span vieressä.

Spa-etiketti

Spa-etikettimme varmistaa sen, että jokainen voi nauttia vierailustaan meillä ja tarjota rentouttavan hetken ilman hälinää ja kiirettä. Siksi esimerkiksi kännyköiden käyttö ei ole sallittua Kakola Span sauna- ja allasosastoilla.

Toivomme, että tutustut spa-etikettiimme ennen vierailuasi.

Kakola Spa odottaa.

Varaa vierailusi