Saapuminen

Kakola Spa sijaitsee Turun Kakolanmäellä, aivan keskellä vanhaa vankila-aluetta. Sisäänkäynnin meille löydät jylhän ja harmaan Graniittilinnan sisäpihalta, läheltä ravintola Kakolanruusun ulko-ovea.

Näin saavut Kakola Spahan

Helpoiten pääset meille julkisilla. Tervetuloa!

Suosittelemme saapumista julkisilla. Fölin eli Turun seudun joukkoliikenteen linja nro 1 sataman suuntaan pysähtyy Linnankadulla, aivan Kakolanmäen alapuolella (pysäkki nro 49). Linnankadulta pääset kävelemään mäelle tai ainutlaatuisella funikulaarilla aivan Graniittilinnan eteen.

Päärautatieasemalta Kakola Spahan on matkaa noin 1,5 kilometriä, Kupittaan rautatieasemalta vajaa 4 kilometriä.

Turun satamasta matkaa kertyy 2 kilometriä.

Kakolanmäelle voi kävellä joko Port Arthurin eli Portsan puolelta Kakolankatua ja Hotel Kakolan vierestä nousevaa rinnettä pitkin kohti Graniittilinnaa. Linnankadulta voit nousta Serpentiinitietä pitkin Kakolanpuiston läpi tai hypätä funikulaarin kyytiin. Sataman suunnasta voit kävellä Malminkatua ja Michailowinkatua pitkin ylös mäelle.

Pysäköintimahdollisuudet Kakolanmäellä ovat toistaiseksi rajoitetut.

Span asiakkaat voivat pysäköidä Graniittilinnankadun päässä sijaitsevaan parkkihalliin. Hotellissa yöpyvät asiakkaat voivat ajaa parkkitaloon hotellin vierestä (osoite: Kakolankatu 19). Parkkihallin viimeistely on vielä kesken, mutta kaksi kerrosta on jo avattu pysäköinnille.

Kadunvarsipysäköinti Kakolanmäellä on kiellettyä ja alueella on pysäköinninvalvonta.

Taksilla saavuttaessa Kakola Span osoite on Graniittilinnankatu 2 F. Maamerkkinä voi käyttää myös ravintola Kakolanruusua, joka sijaitsee aivan span vieressä.

Spa-etiketti

Spa-etikettimme varmistaa sen, että jokainen voi nauttia vierailustaan meillä ja tarjota rentouttavan hetken ilman hälinää ja kiirettä. Siksi esimerkiksi kännyköiden käyttö ei ole sallittua Kakola Span sauna- ja allasosastoilla.

Toivomme, että tutustut spa-etikettiimme ennen vierailuasi.

Kakola Spa odottaa.

Varaa vierailusi