Spa

Kakola Spa sijaitsee Kakolanmäen uumenissa, piilossa arjen kiireiltä.

Spassa valittavanasi on neljä erilaista allasta, viisi saunaa ja valikoima rentouttavia hoitoja sekä kasvoille että koko vartalolle. Juomasta ja ruuasta spassa vastaa ravintola Kakolanruusu.

Spahan voit tulla joko yksin, yhdessä tai isommalla porukalla. Kun suljet oven perässäsi, me huolehdimme kaikesta.

Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin siihen, mitä kaikkea tarjoamme.

Spa-elämykset

Altaat

Meillä pääset nauttimaan neljästä eri altaasta. Suurin altaamme on suunniteltu viihtymiseen ja rentoutumiseen – siksi altaassa on kevyesti hierovia poreistuimia sekä upea pitkä baaritiski. Suola-altaassa voit kokea mineraalien vaikutuksen: veden suolapitoisuus hoitaa ihoa, on hyväksi hengitysteille ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Virkistystä tarjoaa kylmävesialtaamme ja rentoutusta lämminvesiallas, jossa voi nauttia vaikka lasin kuohuvaa.

Havusauna

Havusauna toivottaa tervetulleeksi miellyttävän lämmön ja raikkaan yrttien tuoksun avulla. Löylyhuoneen keskiössä on uuni, jonka oksia ja käpyjä sisältävästä kuparipadasta leviää kuusen tuoksu. Saunan lämpötila on 45–50 °C.

Kivisauna

Kivisaunassa 400-asteiset kuumat kivet syöksyvät jääkylmään veteen, mikä synnyttää suhisevan äänen ja huoneen täyttävän höyrysuihkun. Äänimaailman ja nousevan höyryn vuoksi kivisaunaa kutsutaan usein tulivuorisaunaksi. Lämpötila saunassa on 40–60 °C.

Kakolan sauna

Perinteinen suomalainen kelosauna, jossa keho, mieli ja sielu rentoutuu. Lämpöä saunassa on 80–90 °C. Suoritamme saunassa myös erilaisia saunaseremonioita, joiden aikatauluista ilmoitamme erikseen.

Tilaussaunat

Kappeli ja Temppeli ovat Kakola Span tilaussaunoja, jotka voit varata itseäsi tai ryhmääsi varten. Tilaussaunoissa voidaan suorittaa myös hoitoja ja seremonioita.

Lumisuihku

Lumisuihkussa saat kirjaimellisesti lumipyryn niskaasi. Nappia painamalla tuuli nousee ja seisot keskellä huikeaa lumimyrskyä. Lumisuihku on intensiivinen kokemus, jonka muistat pitkään!

Elämyssuihku Kakola Spa

Elämyssuihkut

Elämyssuihkun läpi kävellessä vuorottelee trooppinen sade paratiisilintuineen, kylmä sade, jonka aikana kuulet alppinaakan ääntelyä, lämmin kesämyrsky ukkosineen sekä sininen sumu merituulessa.

Spa-etiketti

Spa-etikettimme varmistaa sen, että jokainen voi nauttia vierailustaan meillä ja tarjota rentouttavan hetken ilman hälinää ja kiirettä. Siksi esimerkiksi kännyköiden käyttö ei ole sallittua Kakola Span sauna- ja allasosastoilla. 

Toivomme, että tutustut spa-etikettiimme ennen vierailuasi.

Lue lisää

Kakola Spa kutsuu.

Varaa vierailusi

Virkisty

Saisiko olla lasi kuohuvaa, tuoksuva cocktail tai virkistävä mocktail? Kakolanruusun baarimikot loihtivat sinulle sopivan juoman, jonka voit nauttia vaikka suoraan altaassa. Koko allas- ja saunatilamme on anniskelualuetta, joten voit liikkua juomien kanssa vapaasti.

Herkuttele

Tarjoamme nautintoja sekä sielulle että ruumiille. Meillä voit nauttia valikoimasta ravintola Kakolanruusun herkkuja.

Tutustu ruoka- ja juomalistaan (uusi välilehti)

Span hoidot

Tervetuloa!

Teemme kaikkemme, että käyntisi Kakola Spassa vastaa odotuksiasi.